Werkwijze

Zit je niet lekker in je vel, ben je gestresst, heb je hoofdpijn, migraine, burn out, moe, in de overgang.

De 5 elementen Acupunctuur is gericht op het letterlijk weer in je element komen en je goed voelen in je lichaam en geest.

Tijdens het eerste consult zal er een uitgebreid intake gesprek plaatsvinden. Daarbij leg ik je uit hoe ik te werk ga en wat je kunt verwachten.  Ook is er ruimte om eventuele vragen te stellen. Dit eerste consult duurt ¾ tot 1 uur.

Vanaf het tweede consult start de daadwerkelijke behandeling. Persoonlijke aandacht is hierbij zeer belangrijk. Je bent tijdens de behandeling niet alleen zodat er ruimschoots de gelegenheid is om vragen te stellen en eventuele emoties of gevoelens te bespreken.

Tijdens elke behandeling voel ik uitgebreid de pols om de blokkades te traceren. Ik bespreek wat de betreffende blokkade inhoudt en wat dit met je doet. Daarna behandel ik kort de bijbehorende punten om de blokkade op te heffen. Er volgt direct een controle door de pols weer te voelen en te kijken of de blokkade is opgeheven.  Als alle blokkades zijn opgeheven sluit ik de behandeling af door de punten die specifiek voor jou met jou energie van belang zijn te behandelen.  Een consult duurt ½ tot 1 uur.

Na vier behandelingen zal worden geëvalueerd of de behandeling het gewenste resultaat of de juiste reactie laat zien. Op basis hiervan zal het verdere verloop  worden besproken en vastgesteld. Dit kan ook betekenen dat de behandeling wordt stopgezet als de voortgang niet aan de verwachtingen voldoet.